Terug

Volg Shownieuws

Kelly de Vries staat stil bij moeilijke dag: 'Nooit meer tot morgen, pap'

Nieuws

6 juli 2024, 13:25

Het is precies drie jaar geleden dat misdaadverslaggever Peter R. de Vries werd neergeschoten op straat in Amsterdam (zie video). Dochter Kelly de Vries staat op Instagram stil bij het gemis dat ze voelt rond haar vader.

"Vandaag - 6 juli - is een dag die nooit meer gewoon een dag zal zijn", schrijft ze. Kelly deelt een foto van haar vader bij een meertje. "Het is vandaag 3 jaar geleden dat ik zei: 'Tot morgen, pap'. Maar die morgen is er nooit gekomen, nooit zoals we hadden gehoopt en gewild", schrijft ze erbij.

"Het is pas 3 jaar geleden, want het gemis is en blijft zo groot. Het is al 3 jaar geleden, want er is in de tussentijd zoveel gebeurd - zoveel wat jij niet meer hebt meegemaakt."

Peter overleed negen dagen na de aanslag aan de gevolgen ervan, op 64-jarige leeftijd. "Het zal altijd de dag zijn van 'nooit meer tot morgen, pap'", besluit zijn dochter haar bericht.

In memoriam: Peter R. de Vries (64)
5:16
In memoriam: Peter R. de Vries (64)

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.