Terug

Volg Shownieuws

Kelly worstelde en komt boven als zeemeermin!

Kelly worstelde en komt boven als zeemeermin!

Nieuws

31 aug 2018, 22:37

Sommige dromen komen uit. Ook heel lang gekoesterde dromen. Dat bewijst Kelly van der Veer wel. Zij wordt namelijk zeemeermin!

Op Facebook vertelt ze: "Eigenlijk wilde ik al zeemeermin zijn vanaf dat ik het besef had dat ik anders was dan normale jongetjes. Ik voelde mij ontzettend eenzaam, omdat ik wist dat ik de enige was die vreemd was. Als ik met mijn ouders en zusje naar Zandvoort ging en mijn zusje een leuk zwempakje droeg en ik die rode afschuwelijke zwembroek moest dragen met dat bobbeltje erin, verstopte ik mij altijd in het water, zo ver weg mogelijk van alle mensen."

"Ik tuurde dan vanaf een afstand naar de wereld die zo niet mijn wereld was. Ik vroeg me af wat ik was en fantaseerde dat mijn onderkant een zeemeerminnenstaart zou zijn", schrijft Kelly: "Dan nam ik een duik naar de bodem en zwom met mijn benen naast elkaar als een vis door de koude stroming en als ik dan weer boven kwam voelde ik een kalmte. Een rust. Alsof het water mij troostte en ik mijn tranen door het zoute zeewater niet kon proeven."

Kelly: "Toen ik in het Big Brother-huis een wens mocht doen in 2001 omdat ik de populairste deelneemster was kreeg ik een complete metamorfose als zeemeermin. Oh, wat voelde ik mezelf die dag gelukkig. En nu. Jaren later heb ik straks mijn siliconen staart."

Ze kan haar geluk niet op. Haar jeugddroom is werkelijkheid geworden; het diep verstopte verdriet verandert in een stralende glimlach: "Ik snap dat het voor velen een apart verhaal is en dat het kinderachtig lijkt. Maar dat kleine jongetje dat zo verdrietig was vroeger, zit nog steeds diep verstopt in mij. En ik hoop dat als ik straks dan eindelijk na lang nadenken over het ontwerp, kleur, en bedrijf... Dat kleine jongetje wat toen zo verdrietig was, eindelijk verandert in de zeemeermin, als ze na een diepe, donkere en koude duik. En boven komt met een stralende glimlach."

https://www.facebook.com/kelly.veer/posts/10212893744313892

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.