Terug

Volg Shownieuws

Kensington-drummer over verkoop huis aan Meilandjes: 'Perfect voor hen'

Kensington-drummer over verkoop huis aan Meilandjes: 'Perfect voor hen'

Nieuws

6 apr 2021, 11:12

De familie Meiland is officieel eigenaar van een nieuw stulpje in Noordwijk. Erica en Martien hebben het huis overgekocht van een andere BN'er, namelijk Kensington-drummer Niles van den Berg. Aan Frank Dane vertelt de drummer meer over de verkoop.

De radio-dj belde eerder deze ochtend even met de Niles. Hij heeft zijn miljoenenvilla verkocht aan de familie Meiland, Erica en Martien hebben 2.695.000 euro voor het riante pand neergelegd. Niles wist van tevoren dat de familie het huis kwam bezichtigen, zo vertelt hij: "De makelaar zei dat er iemand langskwam die van wijn hield, dus toen wist ik voldoende."

'Perfect'

Volgens de drummer is het huis perfect voor Erica en Martien. Zo zijn er twee aparte woongedeeltes, want Niles heeft een appartement in het huis laten bouwen. Zo vertelt hij aan Frank: "Dit is natuurlijk een perfect huis voor hun. Ze waren op zoek naar een huis waar ze met z'n tweeën konden wonen. Wel apart, maar toch met elkaar!"

De drummer heeft het huis een aantal jaar geleden gekocht en helemaal opgeknapt met de hulp van zijn vader. Hij is toe aan een nieuw hoofstuk en gaat verhuizen naar Amsterdam. Wat betreft de overdracht moet hij nog één ding regelen voor Martien en Erica: het hok beneden leeghalen voor alle wijn.

In de Shownieuws Podcast spraken we onlangs nog de nieuwe liefde van Erica Meiland, Sander. Het is hieronder in podcast #14 te horen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.