Terug

Volg Shownieuws

Khalid en Sophie sluiten eerste seizoen af met 632.000 kijkers

Khalid en Sophie sluiten eerste seizoen af met 632.000 kijkers

Nieuws

6 nov 2021, 08:27

De laatste aflevering van het eerste seizoen van Khalid & Sophie heeft vrijdagavond 632.000 kijkers getrokken. De BNNVARA-talkshow, die op NPO 1 wordt uitgezonden, staat daarmee volgens Stichting KijkOnderzoek op de vijftiende plaats van de top 25 van best bekeken programma's van de dag.

Het programma, dat sinds vorig najaar te zien is, trok een stuk minder kijkers dan eerdere talkshows op hetzelfde tijdslot. De laatste tijd stemmen er echter steeds meer mensen op af.

Vrijdag werd bekend dat Khalid Kasem en Sophie Hilbrand, die de show afwisselend presenteren, zich kunnen opmaken voor een tweede seizoen dat in maart van start gaat. Tot die tijd neemt Margriet van der Linden het tijdslot over met haar praatprogramma M.

The Masked Singer trok vrijdag de meeste kijkers. Ruim 2,3 miljoen mensen stemden af op de zangshow van RTL 4. De NOS Journaals van 20.00 uur en van 18.00 uur op NPO 1 waren met respectievelijk 1,7 miljoen en 1,3 miljoen kijkers daarna het populairst.

Sophie met Maneskin

Presentatrice Sophie Hilbrand had maandagavond de grote eer om in het programma Khalid & Sophie de Italiaanse rockband Måneskin te interviewen. De winnaars van het Eurovisiesongfestival waren te gast om te komen praten over hun nieuwe single Mammamia. Kijkers van het programma viel alleen wel op dat het Engels van Hilbrand nog een lesje kan gebruiken. In de video onderaan deze pagina is te zien hoe Albert Verlinde zich kritisch uit over het programma Khalid & Sophie.

Albert Verlinde zeer kritisch over Khalid & Sophie
2:02
Albert Verlinde zeer kritisch over Khalid & Sophie

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.