Terug

Volg Shownieuws

Khloe Kardashian en dochtertje hebben corona

Nieuws

29 okt 2021, 21:28

Khloe Kardashian en haar 3-jarige dochtertje True hebben het coronavirus onder de leden, dat schrijft de realityster vrijdag op haar Instagrampagina. Ook meldt ze de komende tijd rust te nemen, waardoor een aantal verplichtingen in Khloe's agenda niet door kunnen gaan.

"Ik wil jullie laten weten dat True en ik positief zijn getest op corona", zegt Khloe, die zich overigens geen zorgen maakt omdat ze gevaccineerd is. "We zitten in quarantaine en zullen de richtlijnen volgen."

Het is de tweede keer dat Khloe het coronavirus oploopt. In oktober vorig jaar maakte ze bekend eerder het virus te hebben gehad. Ze was toen naar eigen zeggen veel zieker met braken, hoofdpijn, opvliegers en rillingen.

Khloe is niet de enige in de Kardashian-familie die het coronavirus heeft gehad. Ook Kim, Kanye en hun kinderen testten in 2020 positief op het coronavirus.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.