Terug

Volg Shownieuws

Khloé Kardashian hoorde van Kim dat ex opnieuw vreemdging

Nieuws

16 apr 2022, 08:54

Khloé Kardashian vond het "heel moeilijk" om er tijdens het filmen van de nieuwe realityshow The Kardashians achter te komen dat Tristan Thompson, de vader van haar dochter, opnieuw vreemdging. Aan USA Today vertelt de 37-jarige realityster dat het als een déjà vu voelde om erachter te komen dat Thompson opnieuw vreemd was gegaan.

De eerste keer dat haar ex vreemdging, hoorde Khloé het van haar jongere zusje Kylie Jenner. "Dit keer hoorde ik het van Kim", vertelt ze. De eerste keer dat Thompson vreemdging, was in 2018, vlak voor Khloé van hun dochter beviel.

Een aantal maanden geleden werd duidelijk dat hij opnieuw vreemd was gegaan nadat een vaderschapstest uitwees dat hij een kind had verwekt bij personal trainer Maralee Nichols. "Als je zo vaak gekwetst bent als ik, doet het niet minder pijn, maar je went er wel aan. Het is een soort verdovend gevoel."

Kardashian en Thompson hebben samen dochter True, die in 2018 geboren werd.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.