Terug

Volg Shownieuws

KIEKEBOE: Christina Curry poedelnaakt in het gras

KIEKEBOE: Christina Curry poedelnaakt in het gras

Nieuws

23 juni 2019, 18:36

Christina Curry is niet vies van een beetje bloot en zeker met dit warme weer trekt de zwartharige maar al te graag haar kleren uit. Als het dan ook nog een Nationale Toplessdag blijkt te zijn...

Op Instagram plaatst Christina een foto waarop ze geheel naakt te zien is, maar wel zo genomen dat er geen tepels of geslachtsdelen te zien zijn. De dochter van Patricia Paay schrijft: "Haar: ook een BH". De tekst is toepasselijk, aangezien het model inderdaad haar zwarte lokken gebruikt om haar tepels te bedekken.

De volgers van Christina kunnen het kiekje wel waarderen. "Pareltje ben je", schrijft volger Maurits. Een andere volger vindt het goed dat de 28-jarige zich helemaal bloot durft te geven. "Naakt kunnen zijn en je daar bij veilig en goed voelen is iets heel speciaals. Dat kan en zal niet iedereen begrijpen. Heb alleen maar respect voor iedereen die dat voelt en kan delen", schrijft hij.

https://www.instagram.com/p/BzDWkdriFBZ/

Het is zeker niet de eerste keer dat Christina topless te bewonderen is. Bekijk hierboven hoe ze al eerder uit de kleren ging.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.