Terug

Volg Shownieuws

Kijkers Bureau Rotterdam ergeren zich aan één ding

Nieuws

3 nov 2023, 11:43

Het nieuwe seizoen van Bureau Rotterdam is erg heftig. Zo was al te zien hoe een hondje werd doodgebeten en dat twee vrienden een zelfmoordpoging deden. Veel kijkers zijn aan de buis gekluisterd, maar sommigen daarvan zijn niet te spreken over één element van de serie...

Tussen de meldingen in het programma, waarvan de ploeg ook tijdens een schietpartij aanwezig was (zie video), zijn er sfeerbeelden te zien van Rotterdam. Een kijker op TikTok laat weten niet te snappen waarom deze ‘genietende mensen’ worden getoond. Zo zijn er met haar vele anderen. "Het irriteert mij gewoon elke keer als ik het zie", laat iemand in de reacties weten.

Ook zijn er kijkers die ongevraagd op camera zijn gezet. "Je zou dan maar op het terras zitten", schrijft diegene met een huil-emoji.

Vreemdgangers?

Gelukkig voor de makers zijn er ook mensen die het wel kunnen waarderen. Zo reageert iemand met een rijke fantasie: "Soms zie je ook koppeltjes. Ik vraag me echt af of daar niet een keer een vreemdganger tussen stond."

Ewout Genemans heeft al vier succesvolle Bureau-seizoenen gemaakt en ook het huidige seizoen valt in de smaak. “Ik beleef grappige, emotionele en angstaanjagende momenten. Zo leer ik de mens achter het uniform kennen”, zei de presentator er eerder over in de trailer.

(Bron foto: RTL/Tom Cornelissen)

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.