Terug

Volg Shownieuws

Kijkers De Verraders verdeeld na schokkende finale

Nieuws

1 nov 2022, 21:57

De Halloween-editie van De Verraders is enkele dagen na de start alweer afgelopen. In een bloedstollende finale werd duidelijk of er Getrouwen of Verraders met het zilver vandoor gingen. Kijkers blijken enorm te hebben genoten, al zijn ze niet eensgezind over een van de hoofdrolspelers...

PAS OP: SPOILERS VOOR DE FINALE VAN HET SEIZOEN.



In de laatste aflevering nemen Verraders Hugo en Soundos het op tegen Getrouwen Bastiaan, Famke en Bobbi. De Getrouwen weten het te winnen van Soundos, die na Frits Wester ook Hugo Kennis eruit wipt.

Het levert uiterst spannende televisie op, zo vinden veel kijkers. "Wat een bloedstollende finale van de Verraders! Misschien wel het beste seizoen ooit", schrijft iemand bijvoorbeeld.

Over Soundos El Ahmadi zijn de meningen verdeeld. Sommige kijkers vinden haar helemaal fantastisch. "Soundos als Verrader is echt geweldig", schrijft iemand bijvoorbeeld. Een ander noemt haar de koningin van het spel.

Anderen vinden haar juist verschrikkelijk, zoals je kan zien in de tweets hieronder.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.