Terug

Volg Shownieuws

Kijkers dol op nieuw Ik Vertrek-stel

Kijkers dol op nieuw Ik Vertrek-stel

Nieuws

3 dec 2020, 11:45

Afgelopen vrijdag zagen 1,2 miljoen kijkers hoe Aadje en Richard naar Spanje emigreerden in Ik Vertrek. Sindsdien stromen de boekingen binnen van mensen die bij hen in de bed & breakfast willen slapen, laat het stel weten aan het AD.

Op Twitter reageren kijkers enthousiast op het koppel: "Aadje en Ries. Nu al goud.", "Hier moet toch een vervolg op komen." en "Naaldwijks topduo". Ook leven ze massaal mee tijdens de uitzending, zoals hieronder is te lezen.

"Er komt zoveel op ons af, niet normaal", zegt Aadje telefonisch vanuit Spanje. "We krijgen duizenden e-mails, appjes, belletjes en zelfs berichtjes van andere Ik Vertrek-echtparen. Niet normaal, zoiets hadden we nooit verwacht."

De reden dat het stel zoveel reacties ontvangt, is de emotionele aflevering van afgelopen vrijdag. Net voor de corona-uitbraak kochten Richard en Aadje een prachtige villa in het Spaanse Calpe. Alsof dit niet al heftig genoeg is, kreeg Aadje in dezelfde periode ook te horen dat zijn vader op sterven lag. In de aflevering is te zien hoe hij de sleutel van de villa nog in de handen van zijn vader legt. 

Over de emotionele aflevering vertelt Aadje: "Het bekijken van de aflevering was heel heftig. Ik zag er als een berg tegenop om bewegend beeld van mijn vader terug te zien. Dat hakte er keihard in. Ik heb vreselijk moeten janken, maar gelukkig ook vreselijk moeten lachen. Het is ook mooi dat we dit als aandenken hebben." In de aflevering vraagt Richard Aadje ook nog ten huwelijk. Wanneer dat gaat plaatsvinden, weten de mannen nog niet. "We wilden eigenlijk in september 2021 als we 15 jaar samen zijn, maar dat hangt allemaal nog af van dat pokkecorona.”

Foto header: AVROTROS

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.