Terug

Volg Shownieuws

Kijkers dolblij met terugkeer Sinterklaasjournaal

Nieuws

8 nov 2021, 18:26

Fans van het Sinterklaasjournaal hebben de avond van hun leven: vanavond keerde het journaal terug op de buis, en de kijkers zijn lyrisch...

Het Sinterklaasjournaal is terug van weggeweest en wordt als vanouds gepresenteerd door Dieuwertje Blok. Op Twitter stromen de enthousiaste reacties op de terugkeer van het journaal binnen. "Heerlijk het #sinterklaasjournaal is weer begonnen. Het televisieprogramma om jezelf weer even kind te voelen", schrijft een enthousiaste kijker.

Een ander is als een kind zo blij om Dieuwertje weer op de buis te zien. "Als ik Dieuwertje Blok zie, krijg ik altijd zo’n zin in appeltaart of warme chocolademelk. "

Gevaccineerd

Komende zaterdag is de intocht van Sinterklaas en dat betekent dat ook Dieuwertje Blok weer dagelijks te zien is met Het Sinterklaasjournaal. En volgens Dieuwertje hoeven we ons geen zorgen te maken over zijn gezondheid want volgens haar is de goedheiligman gevaccineerd. Zij vertelt hierover in de video bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.