Terug

Volg Shownieuws

Kijkers herkennen Dirk Kuijt niet meer

Kijkers herkennen Dirk Kuijt niet meer

Nieuws

10 mei 2021, 11:04

Kijkers van Humberto wisten gisteravond niet wat ze zagen. Toen oud-voetballer Dirk Kuijt werd geïnterviewd moesten sommigen drie keer kijken om te zien wie ze voor zich hadden...

Op Twitter barstte het los nadat Kuijt in beeld kwam. Volgens velen is de oud-voetballer onherkenbaar. Ook wordt er gespeculeerd dat de voetballer het slachtoffer is van een mislukte botoxbehandeling. Het is niet de eerste keer dat Kuijt bakken kritiek ontvangt op zijn nieuwe uiterlijk.

Onherkenbaar

Kijkers hebben geschrokken gereageerd op de nieuwe look van Kuijt. Zo wordt hij door velen 'onherkenbaar' genoemd en vragen Twitteraars zich af wat er met de ex-Feyenoorder gebeurd is.

"Al zou ik over hem gestruikeld zijn dan zou ik Dirk Kuijt niet herkend hebben", schrijft een kijker. Dit wordt door anderen beaamd. "Van Bommel lijkt inmiddels meer op Kuijt dan Kuijt zelf."

Nieuwe liefde

Er lijkt een reden te zitten achter Kuijt's nieuwe uiterlijk. De oud-voetballer heeft een nieuwe liefde: Kate Ruinemans. Toen bekend werd dat hij zijn hart opnieuw verloren was begon ook zijn transformatie op te vallen. Twitteraars denken dan ook dat het Kate is die de reden is achter Kuijt's 'hippe look'.

"Mensen vragen zich af wat er met Dirk Kuijt is gebeurd. Die heeft een nieuwe vriendin... dat is wat er met Dirk Kuijt is gebeurd", schrijft een Twitteraar. Overigens wordt 'de nieuwe Dirk' bij sommigen wél goed ontvangen. "Ik vind hem er beter uitzien dan vroeger...", laat dezelfde Twitteraar weten.

Bekijk hier het fragment van Humberto

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.