Terug

Volg Shownieuws

Kijkers Het Perfecte Plaatje onder de indruk: 'Komt recht je hart binnen'

Nieuws

8 nov 2023, 22:47

De vaste kijkers van het populaire programma Het Perfecte Plaatje (zie video) zaten woensdagavond weer voor de buis gekluisterd. Wat voor foto-opdrachten moesten de overgebleven BN'ers deze keer doen? Vooral het werk van Loes Haverkort maakte veel indruk.

De kijker thuis reageerde weer volop op X. Vooral Loes was dus de publiekslieveling en zij kreeg in het programma ook van de jury de hoogste score. Helaas was het over en uit voor Waldemar Torenstra.

Hieronder een greep uit de reacties.

In dit seizoen doen model Sylvia Geersen, acteurs Waldemar Torenstra en Niek Roozen, presentator Henry Schut, ondernemer Annemarie van Gaal, actrices Loes Haverkort en Anna Drijver, First Dates-gastheer Sergio Yvent, zanger Frans Duijts en presentatrice Quinty Misiedjan mee. Het programma wordt dus gepresenteerd door Tijl Beckand.

Eind juni werd bekend dat presentatrice Leonie ter Braak Het Perfecte Plaatje Op Reis had gewonnen. Dat programma speelde zich, in tegenstelling tot de reguliere reeks, af in Zuid-Afrika.

Leonie ter Braak is de winnares van Het Perfecte Plaatje
2:40
Leonie ter Braak is de winnares van Het Perfecte Plaatje

(foto Het Perfecte Plaatje: Instagram William Rutten)

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.