Terug

Volg Shownieuws

Kijkers Humberto betrappen stiekeme bierdrinker in publiek

Nieuws

5 okt 2023, 22:08

Humberto Tan is deze maand nog te zien met zijn talkshow (zie video). Woensdagavond gebeurde daar iets bizars...

Als politiek verslaggever Floor Bremer aan het woord is, is achter haar te zien dat een jongen in het publiek stiekem een flesje bier uit zijn binnenzak haalt en deze in een teug leegdrinkt. Het lijkt erop dat hij denkt dat niemand dit heeft gezien, maar zijn bizarre actie is gewoon op beeld vastgelegd en is al een hit op Dumpert.

Ook de kijker thuis is met stomheid geslagen en reageert op X. Hieronder een greep uit de reacties:

(screenshot Humberto: X, RTL)

Valincident

Eerder dit jaar was er ook een bizar moment tijdens de de live-uitzending van Op1. In een uitzending van begin mei kwam parkinsonpatiënt Corlien Doodkorte ten val en liep daarbij een bloedneus op. "Het gaat niet goed. En ik weet even niet hoe wij dat nu gaan oplossen", zei presentatrice Margje Fikse terwijl iedereen om haar heen de vrouw te hulp schoot.

"Ze wordt op dit moment overeind geholpen, maar ze is aan het bloeden en het gaat echt niet goed." Terwijl de vrouw werd geholpen, pakten Margje en medepresentator Charles Groenhuijsen het volgende onderwerp weer op. Hun gedrag zorgde voor nogal wat ophef:

Reacties op valincident live-uitzending Op1
7:55
Reacties op valincident live-uitzending Op1

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.