Terug

Volg Shownieuws

Kijkers in shock door Ex On The Beach-kwartet

Kijkers in shock door Ex On The Beach-kwartet

Nieuws

3 mei 2021, 18:11

Je zou zeggen dat het onmogelijk is, maar het lijkt erop dat dit het heftigste seizoen van Ex On The Beach: Double Dutch tot nu toe wordt. Een kwartet in de villa zorgt voor chaos en kijkers weten niet wat ze zien...

Terwijl hun Ex On The Beach-liefdes op het strand zijn, willen Keanu en Dusty toch van bil. Ook Ymke en Lesley zijn niet vies van een verzetje en besluiten dus een 'kwartetje' te gaan doen. In zeer expliciete beelden is vervolgens te zien hoe de vier van alles uitvreten in de slaapkamer.

Het zorgt voor geschokte reacties op Twitter. "Ex on the Beach is toch wel echt die ramp waar ik niet van weg kunt kijken he?! Een kwartet op TV en die Ymke denkt nog normaal aan de slag te kunnen als docent voor +/- 15 jarigen", schrijft iemand bijvoorbeeld. Een ander: "Hoe de f*ck, ze zijn gezellig aan het kwartetten..." Iemand anders trekt de conclusie: "Dit seizoen is echt het meest gore seizoen tot nu toe." Hieronder een aantal tweets:

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.