Terug

Volg Shownieuws

Kijkers Linda's Wintermaand in tranen om emotionele André van Duin

Nieuws

5 dec 2021, 21:30

André van Duin was samen met Nikkie de Jager te gast in Linda's Wintermaand. Het duo heeft een emotionele overeenkomst: ze zijn beide dierbaren verloren.

André vertelt dat hij er altijd vanuit was gegaan dat hij eerder zou overlijden dan zijn partner. Martin was immers 17 jaar jonger. De presentator wilde dan ook zorgen dat Martin goed zou achterblijven als dat zou gebeuren. "Zo was het een beetje gepland", vertelt André. "Ik vond trouwen wel mooi. Dus dat hebben we vrij snel gedaan, met de kerstdagen."

Vrienden

Zoals voor velen zijn de kerstdagen en extra moeilijke periode voor hem. "Je leert ermee leven", aldus André. "Je geeft het een plek. Het is niet anders. Ik ben er vaak verdrietig om. Maar ik heb gelukkig veel hele goede vrienden, die mij goed in de gaten houden", vertelt André terwijl hij breekt. En twitteraars leven massaal met hem mee.

Wie de volgende gasten zijn in Linda's Wintermaand zie je hieronder:

Linda de Mol onthult nieuwe gasten Linda's Wintermaand
1:04
Linda de Mol onthult nieuwe gasten Linda's Wintermaand

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.