Terug

Volg Shownieuws

Kijkers lachen Wilfred Genee uit om nieuwe look

Nieuws

16 feb 2022, 23:06

Wilfred Genee zorgt voor grote verbazing onder VI Vandaag-kijkers met zijn nieuwe look. Zijn normaal zo nette kapsel is getransformeerd tot een verwaaide coupe...

Al aan het begin van de uitzending van woensdag stipt collega Johan Derksen de 2.0-look van Wilfred aan. "Heb je mijn vrouw liggen beffen?" Als Wilfred zegt dat het ligt aan de 'wind' daar - een verwijzing naar de storm van woensdagavond - noemt Johan dat een 'slap excuus'.

"Mijn haar heeft ook weleens zo gezeten, maar toen had ik hele rare dingen gedaan", grapt Johan verder. Toch vindt hij het een verbetering. "Het zit beter dan normaal. En het moet een hele wilde bui geweest zijn, want voordat jouw haar in de war zit met al die gel..."

Op het officiële kanaal van VI Vandaag wordt ook een foto van het kapsel van Wilfred geplaatst. "Zoek de verschillen", schrijven ze erbij, met daarnaast een foto van Rop Verheijen.

Ook op Twitter gaat het los. Hieronder een aantal tweets:

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.