Terug

Volg Shownieuws

Kijkers los na vals nummer in Even Tot Hier

Nieuws

23 apr 2023, 13:59

Kijkers van Even Tot Hier hebben met grote hilariteit naar de aflevering van zaterdag gekeken. Een parodie op ons songfestivalnummer van dit jaar zorgt voor veel reacties...

De eerste live-optredens van Burning Daylight zijn op zijn zachtst gezegd niet erg goed verlopen. De valse zangpartijen van Dion Cooper en Mia Nicolai voorspellen weinig goeds voor het Eurovisie Songfestival, waar de Nederlandse act natuurlijk hoopt te winnen.

Even Tot Hier weet wel raad met de ontstane ophef. Ze zingen een parodie op het nummer, waarin ze de songfestivaldeelnemers nadoen. Je ziet het hieronder.

Kijkers vinden het fantastisch. "Briljant gedaan. Qua tekst en uitvoering. Om bewust zó (gecontroleerd) vals te zingen is alleen weggelegd voor zeer muzikale mensen", zegt iemand bijvoorbeeld. Een ander stelt voor om de songfestivaldeelnemers te vervangen door de Even Tot Hier-presentator Jeroen en Niels: "Kunnen we jullie aanmelden voor het Songfestival? Even vals, maar wel briljant."

Hieronder nog meer tweets:

De inzending houdt de gemoederen flink bezig, zoals je kan zien in de video's hieronder.

Shownieuws bedacht eerder deze week nog een noodplan na het tweede onzuivere optreden.

Noodplan voor Mia en Dion na weer onzuiver optreden?
16:36
Noodplan voor Mia en Dion na weer onzuiver optreden?

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.