Terug

Volg Shownieuws

Kijkers ontroerd door 'Beter Laat Dan Nooit'

Nieuws

6 mei 2020, 08:23

Het nieuwe seizoen van 'Beter Laat Dan Nooit' is van start gegaan en heeft een diepe indruk achtergelaten op de kijkers. In het prorgramma reist Katja Schuurman (45) samen met Willibrord Frequin, Barrie Stevens, Peter Faber en Gerard Cox naar Paramaribo.

Bij aankomst is het meteen een dolle boel en wordt er gezellig gedronken en grappen gemaakt. Niet alleen voor de ouderen is het een grote verrassing, maar ook Katja krijgt te horen dat ze op bezoek mag in het huis waar haar opa is opgegroeid.  De tranen springen in haar ogen. "Ik weet niet waarom ik er zo emotioneel van word. Heb jij dat ook met een plek?", vraagt ze aan Gerard Cox. "Als ik bij Feyenoord ben", is zijn hilarische reactie.

De aflevering viel behoorlijk bij kijkers in de smaak. Op Twitter regent het positieve reacties. "Gotta love deze oudjes. Fijn dat dit programma er weer is", schrijft iemand. "Wat een heerlijke televisie is dit!! Prachtig hartverwarmend programma!!", vindt een andere kijker. "Ik vind dit oprecht een heel leuk programma. Het ontroert mij ook bij tijd en wijle...", schrijft een andere ontroerde kijker.

Peter Faber en Katja Schuurman

Peter heeft een bijzondere band met Katja Schuurman en maakt ook voor haar een schilderij. Katja Schuurman woont vlakbij de Peter en heeft hem gevraagd een schilderijtje te maken voor de babykamer. Katja is namelijk in blijde verwachting van een meisje. “In het schilderij voor Katja is de F van Freek verwerkt, de K van Katja, de B van Baby en de D van dochter”, vertelt Peter trots.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.