Terug

Volg Shownieuws

Kijkers ook tijdens tweede halve finale fan van Nikkie

Kijkers ook tijdens tweede halve finale fan van Nikkie

Nieuws

20 mei 2021, 22:59

Twitteraars zijn donderdag ook tijdens de tweede halve finale van het Eurovisie Songfestival te spreken over presentatoren Edsilia Rombley, Chantal Janzen, Jan Smit en Nikkie de Jager. Vooral laatstgenoemde kan wederom op veel complimenten rekenen.

Door veel kijkers wordt de beroemde vlogster, wier YouTube-kanaal ruim 13,8 miljoen abonnees heeft, de ster van het songfestival genoemd. "Nikkie is nog steeds de beste act van deze hele show", schrijft een twitteraar. "NikkieTutorials zou in haar eentje de show kunnen presenteren. En het zou perfect genoeg zijn", vindt een ander. "Ik hoop dat ze in de toekomst meer klussen als deze krijgt."

Ook het korte interview dat Nikkie had met koningin Máxima, die donderdag eerder op de dag een bezoek bracht aan Rotterdam Ahoy, viel in de smaak. "Leuk dat Máxima Nikkie mocht interviewen, zal wel een hele eer zijn geweest", grapt iemand. "Zelfs naast Máxima blijft Nikkie de echte queen van Nederland", deelt een ander.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.