Terug

Volg Shownieuws

Kijkers-WDZHV over familie Koenjer: 'Dat wordt een scheiding'

Kijkers-WDZHV over familie Koenjer: 'Dat wordt een scheiding'

Nieuws

8 sep 2023, 17:59

Kijkers van het programma Waar doen ze het van? trokken donderdagavond de plannen van de familie Koenjer in twijfel. Het stel besloot namelijk om met twee kleine kinderen in een camper te gaan wonen, vanwege een grote schuld aan hun huis.

Robin en Bette Koenjer uit Waar doen ze het van? moeten rondkomen van één salaris, dat van Robin. Hij verdient bij het AZC zo’n 2400 euro per maand. Bette heeft geen baan vanwege haar reuma, maar krijgt geen uitkering. Daarnaast hebben de twee een schuld van 13.000 euro.

Van huis naar camper

Door de grote geldzorgen heeft het koppel besloten om hun huis te verkopen. Daarom zullen ze nu tijdelijk in een camper gaan wonen, samen met hun twee kleine kinderen. Robin begrijpt dat mensen huiverig zijn over het plan. Maar stelt Robin: "Ik denk ook: 'Waarom ga je met je hele gezin zes hoog in Amsterdam-Zuid wonen?'"

Een weekje proefwonen in de camper heeft het gezin niet gedaan. Zo geeft Robin eerlijk toe dat het koppel niet echt goed vooruit denkt. Ook de camperverkoper heeft zo zijn bedenkingen bij het plan van de familie.

Kijkers van het programma tonen hun ongeloof op X. Zo schrijft iemand: "Wonen in een camper wordt een scheiding". Zie hieronder nog een aantal andere reacties op X.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network. Alle rechten voorbehouden. Geen tekst- en datamining.