Terug

Volg Shownieuws

Kijkers woedend en in tranen na De Verraders

Nieuws

25 mrt 2023, 12:10

Een groep kijkers van De Verraders heeft vrijdagavond met tranen in de ogen voor de televisie gezeten. De uiterst sympathieke Getrouwe Noël moest het programma verlaten...

Het grootste deel van de groep vermoedt dat Noël een Verrader is. Met name Selma Omari richt al haar pijlen op de actrice en met haar felle betoog krijgt zij veel anderen mee. Noël neemt haar verlies met tranen in de ogen, waarna zij de groep schockeert door te zeggen dat zij een Getrouwe is.

Dit vinden de Shownieuws-sterren van De Verraders
4:58
Dit vinden de Shownieuws-sterren van De Verraders

Volgens sommigen ging dit allemaal wat te ver. Er wordt gesproken van pestgedrag en een nare sfeer. "Dit was echt groep 7 van de basisschool. Niemand die het opneemt voor Noël, de liefste van de klas. Meelopers", schrijft iemand bijvoorbeeld.

Een ander schrijft emotioneel op Twitter: "Noël zo zien doet me wel een beetje pijn hoor... Ik snap haar gevoel in een spel als dit enorm en het red je gewoon niet."

Dit zijn de deelnemers van De Verraders
0:44
Dit zijn de deelnemers van De Verraders

Sommigen vinden het juist prachtig om te zien hoe fel het spel door met name Selma wordt gespeeld. "Selma is gewoon de drama queen van de show. Love her or hate her, maar ze maakt het programma", valt er bijvoorbeeld te lezen.

Hieronder een bloemlezing:

Rel

In de vorige seizoenen waren meerdere rellen rondom het programma. Zo lag Samantha Steenwijk enorm onder vuur, waar ze op reageerde in de video hieronder.

Samantha reageert op 'gemeen spel' in De Verraders
0:37
Samantha reageert op 'gemeen spel' in De Verraders

Esmée van Kampen noemde later de makers van het programma misselijkmakendMeer hierover is in de video hieronder te zien.

Steven Brunswijk reageert op Verraders-rel
4:16
Steven Brunswijk reageert op Verraders-rel

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.