Terug

Volg Shownieuws

'Kijkersbedrog Oh Oh Cherso eindelijk onthuld'

'Kijkersbedrog Oh Oh Cherso eindelijk onthuld'

Nieuws

2 sep 2020, 16:56

Tien jaar na de start van Oh Oh Cherso lijkt eindelijk te zijn onthuld dat de kijkers massaal werden bedrogen. Samantha de Jong, oftewel Barbie, vertelt aan Shownieuws dat Sniper en Little Princess al een relatie hadden voor de serie begon...

Dit zou Roos, zoals Little Princess in het echt heet, aan Samantha hebben verteld tijdens de opnames van het hitprogramma. Toen ze in een club op Kreta aan het doorzakken waren, ging Vincent (Snipertje) op de foto met veel vrouwelijke fans, tot grote jaloezie van Roos. Ze zou zich toen hebben laten ontvallen dat ze al samen was met Vincent voor het begin van Oh Oh Cherso.

Dat Snipertje en Little Princess elkaar al kenden voor de opnames, was al bekend, maar een relatie? Ook Barbie schrok ervan en ze zegt dat dit dus niet eerlijk is verlopen. Voor Oh Oh Cherso werden namelijk acht vrijgezellen gescout, maar dit was volgens haar in het geval van Roos en Vincent dus absoluut niet het geval...

10 jaar later...

Roos en Vincent zijn inmiddels al meer dan 10 jaar samen en in 2018 stapten zij in het huwelijksbootje. In datzelfde jaar kregen zij zoontje Jesse Finn en drie weken geleden een tweede zoon: Seph Kaj.

Het is woensdag precies tien jaar geleden dat Nederland kennis maakte met een excentrieke groep Hagenezen. In de hitserie Oh Oh Cherso zijn onder andere Sterretje, Elize, Barbie en Matsoe Matsoe te zien. Shownieuws sprak ze over het jubileum. In de video bovenaan deze pagina blikken de hoofdpersonen terug op de allereerste aflevering.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.