Terug

Volg Shownieuws

Kim Feenstra erg kritisch over (werking) coronavaccin

Kim Feenstra erg kritisch over (werking) coronavaccin

Nieuws

10 jan 2021, 10:09

Model Kim Feenstra heeft zich op social media kritisch geuit over (de werking van) het coronavaccin. Dat is te lezen in haar Instagram Stories.

Zo is te zien hoe ze een interview deelt van het AD met een huisarts over zijn twijfels over de coronavaccins. "Er is nog zoveel dat we gewoonweg niet weten. Zijn de vaccins veilig genoeg? Hoe beschermd zijn gevaccineerden feitelijk? Hoe zit het met de (bij)werken voor specifieke groepen zoals vrouwen in vruchtbare leeftijd?", valt er onder andere te lezen.

Vervolgens deelt Kim haar onvrede over een campagnespot dat ze in de auto hoorde. "Ik reed gisteravond naar huis en had de radio op. meestal vind ik dat gezellig. Maar ik hoorde iets in een spotje, wat ik de afgelopen weken al eerder had gehoord, maar niet zo mee bezig was. Tot gisteravond."

Kim vervolgt: "Het betreft een publiekscampagne over de coronavaccinatie." Een zin zit haar namelijk dwars: 'Het is belangrijk dat zoveel mogelijk mensen zich laten vaccineren. Dat wordt ons ticket naar meer vrijheid', waarop het model reageert met: "Dus basically, we geven onze vrijheid nu op om het straks weer terug te krijgen of sterker nog 'te verdienen'? Waar zit de logica?"

De kersverse moeder heeft dan ook het vermoeden dat de campagne een manier is om mensen te brainwashen: "Voelt eerder als een brainwash. Want als je je niet zou willen vaccineren? 'Mag' je dan straks 'minder' meedoen aan je 'oude leven' voor corona?"

Hierop gaat het model nog even door, waarna ze haar verhaal kritisch afsluit: "Begrijp me niet verkeerd, ik ben niet tegen vaccinaties op zich. Maar ik ben wel tegen dit soort indoctrinatie over een 'vaccin' waar zo weinig over bekend is en wat een soort van 'verheerlijkt' lijkt te zijn. Lang verhaal kort, slechte campagne en hoor van veel mensen dat ze zich ook storen aan deze manier van campagne voeren. De manier waarop is gewoon KA UU TEE."

Diederik Gommers stelt gerust

Begin dit jaar probeerde Diederik Gommers juist mensen gerust te stellen. Zo schrijft de bekende IC-arts: "Ik zat even te ontspannen op m’n boot toen mijn telefoon ontplofte. De kogel is door de kerk, en we kunnen gaan starten met vaccineren, maar er is ook twijfel en onzekerheid. Ik zal het proberen zo goed mogelijk uit te leggen." Zijn uitleg is hier terug te lezen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.