Terug

Volg Shownieuws

Kim Feenstra openhartig over relatie na bevalling eerste kind

Nieuws

6 juni 2023, 17:01

Kim Feenstra en haar partner Stanley zijn inmiddels alweer twee jaar de trotste ouders van hun zoontje Brooklyn. Kim vertelt deze week in Beau Monde openhartig over hoe hun relatie na deze grote gebeurtenis is veranderd.

Sinds de geboorte van Broolkyn moet het stel bewust meer tijd voor elkaar vrijmaken. “Nou, sinds we ouders zijn, is er minder vuurwerk tussen ons. Daar kunnen alle ouders van jonge kinderen over meepraten denk ik. We moeten ons best doen om elkaar gedurende de dag even op te zoeken om een kop koffie te drinken of elkaar een kus te geven."

Kim en Stanley vinden het echter wel belangrijk om dit te blijven doen. "Daar moet je wel tijd voor maken, want anders raak je in een sleur en draait het alleen nog maar om de kinderen en is de passie ver te zoeken." Maar Stanley laat gelukkig wel nog merken dat hij gek op Kim is. "Hij laat wel met lichaamstaal zien dat hij me een lekkerding vindt. Als ik sta te koken, gaat hij soms achter me staan en slaat hij zijn handen om me heen. Het zijn de kleine dingen die het hem doen.”

Het gezin was onlangs nog op een heerlijke vakantie in Thailand. De beelden daarvan zijn te zien in de video hieronder.

Kim Feenstra op gezinsvakantie in Thailand
0:40
Kim Feenstra op gezinsvakantie in Thailand

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.