Terug

Volg Shownieuws

Kim Feenstra openhartig over zwangerschap: 'Het is kwetsbaar en privé'

Nieuws

28 sep 2020, 12:46

Kim Feenstra vertelt in Grazia openhartig over haar zwangerschap. Hoewel het een moeilijk proces voor haar was om zwanger te worden, is Kim nu dolblij met haar zwangerschap.

Kim vertelt dat het redelijk met haar gaat nu ze zwanger is. "Ik ben eerlijk: ik kan niet zeggen dat ik een super relaxte, ontspannen zwangerschap heb gehad, met de verbouwing en corona, en dan ook nog onze verhuizing. Daarnaast heb ik heel erg geschommeld met mijn hormonen, zeker de eerste twintig weken. Ik werd soms ’s nachts wakker om over te geven – dat was niet prettig – en ik viel alleen maar af in plaats van dat ik aankwam. Nu ons huis af is en de babykamer is ingericht, ervaar ik het als heel erg ontspannen. Dus eigenlijk is het fiftyfifty."

Ziekenhuis

Ook weet Kim zeker dat ze niet thuis wil bevallen, hoewel dat haar wel erg mooi lijkt. "Ik wil graag in het ziekenhuis bevallen, want het is ons eerste kindje en we willen dat er zo snel mogelijk medische hulp aanwezig is wanneer dat nodig is; dat geeft me toch het veiligste gevoel. Thuis lijkt me heel relaxed en bijzonder, maar ik zie mezelf ook niet in ons bed bevallen. Al die troep, en dan moet je erna ooit nog een keer gaan seksen in dat bed. Misschien wordt het wel een monsterbevalling..."

Geen foto's

Wanneer het kindje eenmaal geboren is, hoeven we geen foto's van de kleine te verwachten. Ze verklapt nu al dat ze daar in het eerste jaar nog niet aan wil beginnen. "Het is kwetsbaar en het is privé. Ik heb collega’s en mensen in mijn vriendenkring die nét bevallen zijn en die hun kind op Instagram knallen. Iedereen moet het zelf weten, en ik snap het, want je bent hartstikke trots en je wilt dat iedereen het ziet en weet en hoort. Alleen kiezen wij ervoor om ons kindje nog even onder de radar te houden."

Het stel maakte eerder dit jaar bekend in verwachting te zijn. In een prachtige video zijn Kim en Stanley door de jaren heen te zien. Na alle lieve beelden van de tortelduifjes, wordt er ineens overgeschakeld naar een ander fragment. Hierin is te zien hoe Kim en Stanley een echo te zien krijgen van hun kindje. Zie de video hierboven!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.