Terug

Volg Shownieuws

Kim Feenstra zwanger van eerste kindje

Nieuws

27 mei 2020, 18:34

Kim Feenstra is in verwachting! Ze deelt samen met haar vriend Stanley trots een filmpje, waarin ze laat zien zwanger te zijn...

In een prachtige video zijn Kim en Stanley door de jaren heen te zien. Na alle lieve beelden van de tortelduifjes, wordt er ineens overgeschakeld naar een ander fragment. Hierin is te zien hoe Kim en Stanley een echo te zien krijgen van hun kindje. Gefeliciteerd Kim en Stanley!

Veel volgers feliciteren het stel met het blije nieuws. "Oh waauw... Zwanger... Zo blij voor jullie, zo gegund... Van harte gefeliciteerd!" schrijft iemand met een abbonement op de .-knop. Een ander: "Het is jullie ontzettend gegund! Van harte gefeliciteerd!"

Hints

Kim hint al langer naar het geweldige nieuws, maar durfde het nog niet van de daken te schreeuwen. Zo deelde ze onlangs een foto van haarzelf in bikini op het strand. Ze schreef erbij: "Omdat ik geweldig nieuws heb gekregen vandaag. Ik kan niet wachten om dit met jullie allemaal te delen. Geef me alleen wat meer tijd. Fijn weekend!" Volgers van Kim speculeerden er vervolgens op los. Onder andere Wendy van Dijk reageerde vol frustratie op de vrolijke foto. "Ja. Daar ben ik dus ZO NIET goed in... zeg het!!!! Kan je niet maken!". Ook Rens Kroes reageert erg benieuwd te zijn.

De meeste volgers dachten al dat dat Kim babynieuws te delen heeft. "Komt er een baby?", schreef een volger. Een andere fan: "Ik hoop dat het is wat ik denk wat het is. En als dat t niet is, all the same! Het nieuws maakt je blij dus geniet ervan".

Kinderwens

In de docuserie Life of Kim gaf Kim eerder al aan een kinderwens te hebben maar het maar niet lukte om natuurlijke wijze zwanger te worden. Met haar verhaal wil ze een taboe doorbreken, zo lichtte Kim toe. “Gelukkig leven we in een wereld waarin super veel mogelijk is als het gaat om kindjes krijgen. En gelukkig heb ik een partner die mij door dik en dun overal door heen sleept. Dit is ons avontuur en we staan er super positief in”, aldus Kim.

https://www.instagram.com/p/B_XgV8WpB9E/

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.