Terug

Volg Shownieuws

Kim Kardashian gelooft dat ze Trump 'zachter' heeft gemaakt

Kim Kardashian gelooft dat ze Trump 'zachter' heeft gemaakt

Nieuws

27 apr 2023, 17:50

Kim Kardashian denkt dat zij voormalig president Donald Trump heeft geholpen om 'zijn hart te openen' voor het hervormen van het strafrecht. Dat heeft de realityster gezegd tijdens de TIME 100 Summit in New York. "Ik denk dat dat mijn rol is, om uit te leggen wat mensen hebben meegemaakt, om hopelijk het grotere plaatje te veranderen."

Kardashian legde uit hoe ze naar eigen zeggen Trumps standpunt over misdaad kon 'verzachten'. "Ik vertelde hem de verhalen van de gevangenen, in plaats van wat er zou zijn gebeurd."

"Hij was zo pro-doodstraf", aldus Kardashian. "En erg hard tegen misdadigers. Om zijn hart te openen moest hij beseffen dat er ook mensen onterecht vastzitten, of dat mensen zijn veranderd."

Alles over binnenlandse- en buitenlandse sterren, royalty en crime zie je dagelijks rond 23:00 uur in Shownieuws. Bovenaan de pagina is de meest recente uitzending te zien.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.