Terug

Volg Shownieuws

Kim Kardashian wil dineren met Greta Thunberg

Kim Kardashian wil dineren met Greta Thunberg

Nieuws

8 okt 2019, 19:59

Kim Kardashian zou dolgraag eens een vorkje prikken met de Zweedse klimaatactiviste Greta Thunberg. De 38-jarige realityster noemt de tiener een "dappere een geweldige jonge vrouw" en nodigt haar uit voor een diner.

"Ze is zo'n geweldig jong meisje, en zo dapper en moedig dat ze op durft te staan tegen de volwassenen die zo eng kunnen zijn", zei Kardashian dinsdag op een conferentie over informatietechnologie in Armenië. "Greta is zo open en eerlijk, dat is precies wat we nodig hebben."

De vrouw van Kanye West bood gelijk aan om haar kennis van het gebruik van social media te delen met Greta en haar ouders. Met bijna 150 miljoen volgers op Instagram weet ze wat het inhoudt om voor een groot publiek te spreken en dat dat "leidt tot veel verschillende meningen".

De uitnodiging aan het adres van Greta komt vlak na haar toespraak op de VN-klimaattop in New York. Daar sprak de 16-jarige Zweedse de aanwezige wereldleiders stevig toe en verweet ze hen alleen maar te praten over economische groei.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.