Terug

Volg Shownieuws

Kim Kardashian zou poep eten om er jonger uit te zien

Nieuws

2 juni 2022, 07:56

Als het om verzorging gaat, is Kim Kardashian bereid alles te proberen. In een interview met de New York Times grapt de realityster dat als iemand haar zou vertellen dat ze elke dag poep moest eten om er jonger uit te zien, ze daar open voor zou staan.

"Dat zou ik zomaar weleens kunnen doen dan", aldus de 41-jarige, die met de krant spreekt omdat ze een nieuwe verzorgingslijn uitbrengt, SKKN by Kim. Het merk vervangt haar eerdere bedrijfsonderdelen KKW Beauty en KKW Fragrance, waarvan de naam verwees naar haar initialen tijdens haar huwelijk met Kanye West.

Kardashian gaat in het interview ook in op de ophef die ontstond toen ze vorige maand bekendmaakte dat ze in drie weken tijd ruim zeven kilo was afgevallen om in Marilyn Monroes jurk te passen voor het Met Gala."Voor mij was het net zoiets als Christian Bale die dat doet voor een filmrol, dat keuren mensen ook niet af. Zelfs Renée Zellweger is aangekomen voor een rol. Ik vond dit net zoiets. Ik riep niet dat iedereen zoveel gewicht moest verliezen in zo'n korte tijd", aldus de realityster, die volhoudt dat ze niets ongezonds heeft gedaan om in de iconische jurk te passen.

Onlangs is de zus van Kim, Kourtney, getrouwd op een romantische plek in Italië. De beelden ervan zie je boven dit artikel.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.