Terug

Volg Shownieuws

Kim poedeltjenaakt voor parfumlijn

Nieuws

25 apr 2018, 08:32

Kim Kardashian heeft de wereld al veel laten zien van haar lichaam maar voor de promotie van haar nieuwe luchtje gaat ze nog een stapje verder. In een nieuwe serie naaktfoto's op Twitter en Instagram laat de realityster vrijwel niets meer tot de verbeelding over.

De 37-jarige Kim postte op de officiële pagina van haar KKW Fragrance-pagina een foto van haar complete bovenlichaam. Alleen haar tepels en vagina zijn lichtjes weggeblurd. Een tweede en derde foto, die samen één vormen, tonen haar bovenlichaam al liggend op bed. Hier houdt Kim haar arm voor haar borsten en tilt ze haar been iets op om te voorkomen dat alles zichtbaar is.

De nieuwe parfum KKW Body is volgens Kim geïnspireerd op haar naakte lichaam. Het luchtje komt op 30 april uit.

Kim is niet vies van het delen van halfnaakte foto's van zichzelf. Het levert haar doorgaans een storm aan reacties op van volgers. Veel mensen vinden het niet kunnen met het oog op haar kinderen terwijl anderen het juist prachtig vinden.

(BuzzE)

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.