Terug

Volg Shownieuws

Kimberley Klaver bevallen van zoon

Nieuws

2 juli 2019, 09:38

Kimberley Klaver is voor de eerste keer moeder geworden. Maandagavond is de actrice een maand eerder dan verwacht bevallen van een zoon. Hij heeft de naam Julius Laurens Alexander van den Bergh gekregen.

Met prachtige foto's op Instagram schrijft ze: ''Hij wilde niet meer wachten en besloot een maand eerder te komen. Hij heeft daarom nog wat extra ondersteuning nodig, maar hij is sterk en doet het supergoed. Zo trots op deze kleine sterke man.''

Kimberley is dankbaar voor alle steun en begeleiding van de zorgverleners. ''En vooral dankbaar voor Michel die mij zo ontzettend heeft ondersteund en door de bevalling heeft geholpen. (...) We hebben dit samen gedaan,'' vervolgt ze. Ze sluit haar post af met de woorden: ''En nu ga ik bijkomen en in rust genieten van kleine Julius en hem alle liefde geven van de wereld.''

Kimberley maakte haar zwangerschap begin februari bekend en wist al een tijdje wat de naam van de kleine ging worden (zie video hierboven). Ze is samen met Michel van den Bergh die ze al meer dan 15 jaar kent, maar vorig jaar zomer sprong de vonk pas echt over. De actrice was daarvoor negen jaar samen met Bas Schothorst, met wie zij zelfs trouwde.

https://www.instagram.com/p/BzZ8mksIs9D/

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.