Terug

Volg Shownieuws

Kimberley Klaver verwelkomt Rob Kemps in de familie

Nieuws

13 sep 2024, 23:03

Kimberley Klaver is dolblij met het nieuws dat Rob Kemps haar zwager wordt. Op Instagram verwelkomt de actrice de Snollebollekes-zanger in de familie, nadat haar zus Stephanie ja had gezegd tegen een huwelijksaanzoek van Rob.

Rob en Stephanie zijn al een tijdje dolgelukkig samen, zie video.

"Jaaaaa, zo blij voor jullie! Welkom in de familie Robbie (je was natuurlijk al part of the family maar nu dan officieel)", schrijft Kimberly. Ze noemt de relatie tussen Rob en haar zus "true love".

Rob maakte vrijdag bekend dat hij gaat trouwen met zijn nieuwe liefde. Stephanie heeft naast Kimberley nog een bekende zus: actrice Melody Klaver.

Oude vlam

Kort voor de relatie met Stephanie, had Rob nog een relatie met Mirjam Swinkels. Samen met haar heeft Rob twee kinderen genaamd Manu en Lola. Na een relatie die zo'n zes jaar duurde, besloten ze om een punt achter de relatie te zetten.

"Verdrietig nieuws na een hele bijzondere week vol met geweldige concerten, willen wij even laten weten dat we al enige tijd niet meer bij elkaar zijn", schreef Rob op social media bij een foto met zijn ex.

Rob lijkt helemaal op zijn roze wolk te zitten, nu hij zijn liefje ten huwelijk heeft gevraagd. Het tweetal kreeg officieel een relatie op 1 mei 2023 (zie onderstaande video).

Dit is de nieuwe liefde van Rob Kemps
0:47
Dit is de nieuwe liefde van Rob Kemps

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.