Terug

Volg Shownieuws

Kinderen Dennis Weening ontroostbaar na vreselijk nieuws

Nieuws

26 okt 2021, 14:52

Het gezin van Dennis Weening is kapot van verdriet. Hun eerste poes Kitty is doodgereden en dat grote verlies laat zijn sporen achter...

Nadat Stella en Dennis al op Instagram Stories laten weten hoe boos ze zijn op de 'moordenaar' van de poes, delen ze nu ook foto's en verdrietige teksten. Dennis schrijft: "Ik heb altijd een zwak voor haar gehad. Ze was altijd een beetje angstig en had een heel schattig raar hoog 'miauwtje'".

'Underdog'

Dennis was gek op de 'underdog' van hun poezenfamilie. "Ik had het met haar te doen. Zodra ze dan ook kon kroop ze naast me en bleef ze me net zo lang kopjes geven en me aankijken tot ik haar aaide. De underdog. En de liefste."

"Nadat we ons eerst een paar maanden geleden zo’n zorgen maakte omdat we haar niet konden vinden, is ze vanavond doodgereden door een of andere hufter in een auto die niet eens de moeite nam om te stoppen. Toen ik haar zag liggen op straat besefte ik pas hoeveel ik van haar hou", aldus Dennis in de hartverscheurende Instagram-post.

Ontroostbaar

Dennis zegt dat ook de rest van het gezin nu intens beseft wat ze missen. "En ik niet alleen, want vooral de meisjes en Stella zijn ontroostbaar. Wat kan een huisdier dan toch met je doen."

"Koester je huisdier. En ik hoop dat je ergens mijn schoonmoeder en vader kopjes aan het geven bent lieve Kit", sluit Dennis af.

Ook Stella plaatst een aantal foto's van Kitty voor haar dood. "Lieve kleine Kitty, Mijn knuffelbeertje, wat hebben we van jou genoten. We zijn zó verdrietig dat je uit ons leven bent gerukt. Rust zacht snoepie. We zullen je nooit vergeten."

Stella en Dennis stapten in 2007 in het huwelijksbootje. Ze hebben samen twee dochters, Coco en Charlie. Uit een eerdere relatie kreeg hij dochter Lola.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.