Terug

Volg Shownieuws

Kinderen uur lang de baas op Radio 10

Kinderen uur lang de baas op Radio 10

Nieuws

25 jan 2021, 12:42

Woensdag 27 januari bepalen kinderen welke tien nummers er gedraaid worden tussen 9.00 en 10.00 uur tijdens de 10 voor 10'ers op Radio 10. Gerard Ekdom wil hiermee zorgen voor een vrolijke start van de dag voor alle kinderen, dus ook zij die jonger zijn dan tien, die momenteel thuisonderwijs volgen.

Zijn eigen zoon Lennon (15 jaar) bijt het spits woensdag af en zal de eerste plaat aanvragen. Kinderen kunnen, met toestemming van hun ouders, hun favoriete nummer aanvragen via de website van Radio 10.

Het laatste uur van Ekdom in de Morgen wordt altijd volledig bepaald door de luisteraar. Tijdens de 10 voor 10 draait Gerard enkel platen die door hen zijn aangevraagd. Omdat kinderen nu al zes weken niet naar school kunnen en hele dagen thuiszitten, wil de Radio 10-dj op woensdag 27 januari de dag toch een beetje leuker maken. Om die reden doopt hij de 10 voor 10 om tot 10 voor 10'ers.

Gerard Ekdom: "Het is altijd een feestje om de aanvragen van luisteraars voorbij te zien komen en hen hierover te spreken. Ik ben dan ook erg benieuwd waar onze jonge luisteraars mee komen! Of ze nu kiezen voor een nummer van Martin Garrix of Billie Eilish of TikTok hits als Dreams van Fleetwood Mac, alles mag! En ik hoop natuurlijk dat de goede muzikale opvoeding van Lennon naar voren komt in de plaat die hij aanvraagt. Ik laat me verrassen!"

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.