Terug

Volg Shownieuws

Kjeld Nuis: 'Ik héb niemand bedrogen'

Nieuws

15 juni 2020, 18:00

Schaatser Kjeld Nuis ontkent dat hij Jill, de moeder van zijn zoontje Jax, heeft bedrogen. Volgens hem waren zijn ex en hij definitief uit elkaar, toen de schaatser iets kreeg met schaatscollega Joy Beune, zijn huidige vriendin.

Er gingen lange tijd geruchten dat Kjeld zou zijn vreemdgegaan tijdens zijn relatie met zijn voormalige vriendin (zie video bovenaan artikel). "Ik zou Jill met Joy bedrogen hebben, precies zoals ik Brechtje – de zus van Sven Kramer – ooit voor Jill in de steek zou hebben gelaten. Er is helemaal niets van waar, ik héb niemand bedrogen", benadrukt hij in de nieuwe LINDA. die woensdag verschijnt. "De waarheid is simpel: Joy kwam bij ons in de ploeg, we zijn eerst heel lang vrienden geweest en daarna – toen het al klaar was tussen Jill en mij – zijn we wat vaker samen dingen gaan doen. Een eindje fietsen, bijvoorbeeld. Stond er wéér zo’n fotograaf: ‘Betrapt!’ Het was echt om gek van te worden."

In december 2018 werd de liefdesbreuk tussen tussen Kjeld en Jill bekend. Het stel was vijf jaar samen en zij kregen in 2017 zoontje Jax. Vrij snel na de breuk werd de schaatser gelinkt aan zijn ploeggenote Joy, maar hij ontkende dat er iets speelde tussen hen. Pas in april van dit jaar maakte Kjeld officieel bekend dat Joy en hij een setje zijn en dat deed hij met deze liefdesfoto op Instagram:

https://www.instagram.com/p/B_hltF3Dfyw/

Kjeld Nuis vertelt eerder in een interview met Viva geen traan van liefdesverdriet gelaten te hebben om de breuk met Jill: "Nee. Wel verdriet van de situatie. We hebben een zoontje van tweeënhalf, Jax. Het is verdrietig hem op te halen bij en te brengen naar degene van wie je zo veel hebt gehouden. Naar het huis waar we samen woorden. Dat is superheftig, maar het was mijn eigen keuze".

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.