Terug

Volg Shownieuws

Kjeld Nuis verklapt Ranking The Stars-deelnemer

Kjeld Nuis verklapt Ranking The Stars-deelnemer

Nieuws

22 aug 2020, 22:57

Het nieuwe seizoen van Ranking The Stars start op woensdag 2 september. Onder andere Orgel Joke, Famke Louise en Kjeld Nuis zijn in het nieuwe seizoen te zien. Laatstgenoemde lijkt per ongeluk nog een deelnemer te exposen, namelijk actrice Imanuelle Grives!

Kjeld deelt zaterdag op Instagram Stories dat hij aanwezig is in de studio voor de opnames van het nieuwe seizoen. De schaatser filmt daarbij ook het decor waar vervolgens de naam van Imanuelle te zien is. De actrice is in voorgaande seizoenen al een keer te zien geweest, maar dat ze meedoet aan het nieuwe seizoen was nog niet bekend.

Naast Imanuelle, Kjeld, Orgel Joke en Famke Louise nemen ook Hans Kesting, Bizzey, Karin Bloemen, Jörgen Raymann, Marc-Marie Huijbregts, Ryanne van Dorst en Patricia Paay het dit jaar tegen elkaar op. Ook viroloog Ab Osterhaus had ingestemd om mee te doen, maar die zegde snel weer af. “We hebben nooit geloofd dat hij serieus mee zou doen”, aldus Paul.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.