Terug

Volg Shownieuws

Klaasje over exit K3: 'Het is echt een detox'

Nieuws

7 nov 2021, 16:49

Klaasje Meijer treedt afgelopen weekend voor de aller-aller-allerlaatste keer op als lid van K3. Het afscheid van de meidengroep valt de zangeres zwaar, maar voelt ook als een soort detox. Dat laat ze voor de camera van Shownieuws weten.

Volgens Klaasje was het afgelopen jaar een 'sneltrein'. "Met al die shows en het ging maar door. Het voelt echt als een soort detox. Ik moet even bekomen van dit weekend."

En hoewel het afscheid emotioneel voor de zangeres was, is ze vooral nog aan het nagenieten. "Ik zal nog steeds aanwezig zijn bij de liveshow van K2 zoekt K3 en ik heb nog steeds contact met de meiden. Die overgang gaat heel smooth."

Het hele gesprek met Klaasje is in de video bovenaan deze pagina te zien.

Tissues

Van te voren wisten ook de overgebleven K3'tjes Hanne en Marthe al dat het een behoorlijk emotioneel afscheid zou zijn. Ze keken er dan ook behoorlijk tegenop en hadden al verwacht dat er wat tissues nodig zouden zijn. Dit vertellen de meiden in de video hieronder.

K3-Hanne gaat huilen
1:32
K3-Hanne gaat huilen

Opvolger

Op SBS6 is inmiddels te zien hoe er druk wordt gezocht naar een opvolger voor Klaasjezo is te zien in de video hieronder. Vele duizenden aanmeldingen kwamen er binnen: allemaal willen ze hèt nieuwe lid van K3 worden. Meiden, jongens, blond, donker, iedereen maakt volgens Hanne en Marthe kans om zich bij hen aan te sluiten. Onder een voorwaarde: "Als het niet klikt wordt het heel lastig."

De nieuwkomer moeten na het tv-avontuur overigens al snel aan de bak. In het voorjaar gaat de nieuwe K3 al op tournee.

Eerste beelden 'K2 zoekt K3'
0:29
Eerste beelden 'K2 zoekt K3'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.