Terug

Volg Shownieuws

Kluun is verloofd

Kluun is verloofd

Nieuws

6 mei 2021, 09:01

Kluun kan zijn geluk niet op: de schrijver is namelijk verloofd! Dat verklapt hij in een emotionele post op Instagram.

Op Instagram deelt Kluun een foto waarop hij zijn verloofde Anne een zoen geeft, zij laat daarbij haar hand zien met een prachtige ring om haar ringvinger. Verloofd dus! Kluun zou Kluun niet zijn als hij er niet een prachtig bericht bij plaatst over hun liefde.

Zo vertelt hij dat hij twee jaar geleden Anne heeft leren kennen, om te praten over haar boek. "Anne was mijn juf geweest het jaar ervoor, ik volgde mijn opleiding tot coach bij haar opleidingsinstituut."

Al snel ging het gesprek niet meer over het boek, maar over de liefde. "De avond knetterde, we raakten niet uitgepraat en uitgelachen. Rond middernacht ging ze naar huis en liet me totaal van de kaart achter."

Kluun vervolgt: "In die tijd overleed mijn moeder. Het duurde enkele weken voor we elkaar weer zagen. We dineerden die avond in een Italiaans restaurant in de buurt van mijn woonark. Daar gingen we dieper in op haar boek. We dronken voldoende om ook steeds opener te zijn over het leven. Tussen alle drankjes en gesprekken in, stond ik op om naar de wc te gaan. Ik zei dat ik, als ik terugkwam, een vraag voor haar had."

Hij vroeg haar of het contact dat ze hadden nog steeds zakelijk was, ze waren namelijk smoorverliefd. En verliefd bleven ze. Nu, twee jaar verder, zijn ze klaar voor de volgende stap. De hele post van Kluun lees je hieronder.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.