Terug

Volg Shownieuws

Koen Kardashian reageert op 'coke-schandaal'

Koen Kardashian reageert op 'coke-schandaal'

Nieuws

17 juni 2021, 21:12

Koen Kardashian heeft ook gereageerd op het 'coke-schandaal' van afgelopen weekend. Een filmpje lekte uit waarop te zien was hoe enkele Ex On The Beach: Double Dutch-sterren een wit goedje tot zich leken te nemen. Ook Koen is op de beelden te zien, maar volgens hem berust de ophef op een misverstand...

"Het gebeurde zo snel", zegt Koen tegen Shownieuws. "Het was volgens mij een grapje. Ik ben heel dom dat ook een beetje zo gaan filmen. Je weet hoe dat gaat, dat is gewoon in the moment."

Hij weet het niet zeker, maar denkt dat Danny en Brody, die 'snuivend' te zien waren, een grap uithaalden. "Volgens mij was dat niet eens echt. Want het lijkt mij niet dat er echt een meter cocaïne wordt neergelegd."

Koen Kardashian reageert op 'coke-schandaal' MTV
0:21
Koen Kardashian reageert op 'coke-schandaal' MTV

Mark Gillis

Ook Mark Gillis is in een niet-actieve rol te zien op het filmpje. De zoon van Peter Gillis vertelde aan Shownieuws dat zijn vader 'foxwild' werd toen hij hoorde wat er was gebeurd.

De zoon van Peter Gillis was zelf niet 'snuivend' op het filmpje te zien, maar stond wel in de achtergrond toen Brody en Danny uit Ex On The Beach: Double Dutch dit wel leken te doen. Na het lekken van het filmpje heeft Peter direct gebeld met zijn zoon. "Mijn vader was op het moment even foxwild", zegt Mark tegen Shownieuws. "Die wou natuurlijk wel mijn verhaal even horen."

"Ik kwam eigenlijk van buiten naar binnen gelopen", aldus Mark over het bewuste moment. "Ik kijk en denk van: wat is dit nou? Zelf doe ik dat soort dingen niet en ik schrok, want van Danny had ik dat ook nog nooit gezien." Mark zegt na dit tafereel direct weg te zijn gegaan.

Hij vindt het jammer dat hij door het filmpje zelf wordt gelinkt aan drugs. "Ik sta er dan toch bij. Het is jammer dat dat wel een beeld van mij schept, terwijl ik zelf geen gebruiker ben." Zijn uitspraken zijn te zien in de video bovenaan de pagina.

Reactie MTV

MTV zelf neemt het schandaal uiterst serieus. Aan Shownieuws laat de zender weten: "Wij zijn geschrokken van het filmpje dat op social media circuleert. Uiteraard keuren wij dit gedrag ten zeerste af. We gaan onderzoeken hoe dit heeft kunnen gebeuren."

MTV in verlegenheid door schandaal
0:34
MTV in verlegenheid door schandaal

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.