Terug

Volg Shownieuws

Komiek Chris D'Elia weer beschuldigd van seksueel wangedrag

Komiek Chris D'Elia weer beschuldigd van seksueel wangedrag

Nieuws

3 sep 2020, 03:37

Komiek en acteur Chris D'Elia, onder meer bekend van de series You en The Good Doctor, wordt opnieuw beschuldigd van seksueel wangedrag. Drie vrouwen vertelden woensdag aan CNN dat Chris (40) ongevraagd zijn geslachtsdeel aan hen heeft laten zien en vroeg hen te betasten.

Actrice Megan Drust beweert dat de komiek, die ze via vrienden kende, in 2011 in een auto zijn broek naar beneden deed. "En omdat ik hem niet wilde aanraken begon hij te masturberen." Na afloop zou Chris zonder een woord te hebben gezegd de auto hebben verlaten.

De tweede vrouw, die anoniem wil blijven, heeft naar eigen zeggen een soortgelijke situatie meegemaakt in 2018. De komiek was te gast in het hotel waar zij als manager werkte en zou haar naar de kamer hebben gelokt omdat zijn airco niet werkte. Op zijn kamer trof ze hem compleet naakt aan, waarna ze snel wegging. Vervolgens zou Chris haar weer hebben gebeld om de airco te maken, maar verzocht ze hem vriendelijk op de monteur te wachten.

Betast

Laura Vitarelli deed voor de tweede keer haar verhaal. Net als in juni zegt ze nu in 2015 op 19-jarige leeftijd samen met een vriendin te zijn betast door de komiek. Chris zou hen hebben uitgenodigd voor een feestje, maar toen ze aankwamen bleek hij daar alleen te zijn. De komiek zou ze hebben aangeraakt, ze naar de deur zijn gevolgd toen ze weg wilden gaan en vervolgens zijn geslachtsdeel uit zijn broek hebben gehaald.

Chris ontkent alle beschuldigingen. "En stelt met empathie dat hij nooit seksueel gedrag heeft vertoond aan een vrouw zonder haar toestemming", aldus zijn advocaat.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network. Alle rechten voorbehouden. Geen tekst- en datamining.