Terug

Volg Shownieuws

Komt Boer zoekt Vrouw wel terug op tv?

Nieuws

8 sep 2022, 08:57

KRO-NCRV kan nog niets zeggen over een mogelijk nieuw seizoen van NPO-hit Boer zoekt vrouw. Dat laat een woordvoerder donderdag desgevraagd weten. "Zodra we iets kunnen vertellen, dan laten we het uiteraard weten", stelt de omroep.

De Amerikaanse zender Fox kondigde donderdag aan dat de datingshow, die sinds 2001 al in dertig landen werd uitgezonden, komend seizoen ook in de VS te zien zal zijn. De eerste versie van de realityshow werd in 2001 in het Verenigd Koninkrijk gelanceerd. Nederland volgde in 2004.

Inmiddels heeft Yvon Jaspers twaalf seizoenen en bijna 160 afleveringen van het populaire programma gemaakt. De serie trekt al jaren miljoenen kijkers en geldt als een van de grote successen van de NPO. De laatste reeks was afgelopen voorjaar te zien. De pauze tussen seizoen 11 en 12 duurde langer omdat door de coronacrisis lange tijd geen opnames konden worden gemaakt.

Jaspers maakte afgelopen zomer wel het programma Onze Boerderij: en nu zelf, waarin zij met oud-kandidaten haar eigen boerderij begint. De NPO-coryfee zelf stelde voorafgaand aan het programma in een interview op de website van KRO-NCRV dat het programma is ingehaald door de actualiteit. "In juni van dit jaar stond de boerenwereld op zijn kop. Omdat onze opnamen en uitzendingen best ver uit elkaar liggen is het lastig als de actualiteit ons inhaalt", aldus Jaspers. "Een gesprek dat je voert in april kan in september alweer achterhaald zijn."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.