Terug

Volg Shownieuws

Komt er een datingshow met 'Tinder Swindler' Simon Leviev?

Komt er een datingshow met 'Tinder Swindler' Simon Leviev?

Nieuws

18 feb 2022, 14:27

Simon Leviev, beter bekend als de 'Tinder Swindler', krijgt wellicht een programma... Een datingshow! Dat vertellen bronnen aan E! News.

De Netflix-dodu Tinder Swindler houdt al een poosje de wereld in zijn greep. Voor honderdduizenden euro's licht Simon verliefde vrouwen, waaronder de Nederlandse Ayleen, op en begint daarmee op Tinder. Inmiddels heeft Simon is zijn thuisland Israel vastgezeten voor zijn oplichtingspraktijken, maar mocht de cel eerder verlaten.

Nu Simon weer een 'vrij' man is - in sommige andere landen is ook al aangifte tegen hem gedaan - is hij klaar om voor de fame te gaan. Hij besluit te gaan samenwerken met sterren-manager Gina Rodriguez, die hem nóg bekender kan maken. Met een datingshow dus.

Maar dat is niet het enige. Amerikaanse media melden ook dat Gina en Simon plannen hebben om een boek te schrijven en datingpodcast hosten.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.