Terug

Volg Shownieuws

Koningin Máxima gefileerd: 'Kan gewoon niet'

Nieuws

31 juli 2024, 10:49

Heleen van Royen en Jack van Gelder waren het bij De Oranjezomer niet eens over het Nederlandse Koningshuis (zie video). Heleen vindt het concept dat iemand puur op basis van familie nagenoeg 'verplicht' het Koningshuis in moet achterhaald en ook tafelgast Guido den Aantrekker is kritisch.

Hij noemt het 'poppenkast'. "Zoals Máxima… Het is toch eigenlijk van de gekken dat iemand die niet eens vanuit de familie zelf komt – maar dat heeft ze waarschijnlijk gewoon geëist omdat ze anders een te leeg leven had – bij de Verenigde Naties zit? Ze bemoeit zich wereldwijd met bankiers, zit bij het WEF-forum… Ik vind het gewoon niet kunnen."

Guido vindt dat het takenpakket van het Koningshuis op de schop zou moeten. "Als je koning bent, ga lekker de hele dag linten doorknippen! De oude Bernhard had het natuurlijk heel goed begrepen. Die reed in Ferrari’s rond, hij reed auto’s total loss, hij sproeide overal onechte kinderen rond. Zo moet je het doen! En dan geef je ons ook waar voor het geld!"

Alexia-ophef

Hélène Hendriks reageert: "Máxima zit wel bovenop haar kinderen, hè? Ze gaat nu wel echt los, die Alexia, hè? Kauwgom kauwen waar iedereen bij zit (zie video hieronder). Ach, laat haar toch?" Guido besluit: "Nee, dat trekt zij niet hoor, moeder…" Eerder was er ook al kritiek op het gedrag van Máxima en Koning Willem-Alexander op de Olympische Spelen in Parijs.

Prinses Alexia kauwgom kauwend op tribune bij zwemmen
2:16
Prinses Alexia kauwgom kauwend op tribune bij zwemmen

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.