Terug

Volg Shownieuws

Koos van Plateringen bedolven onder positieve reacties

Koos van Plateringen bedolven onder positieve reacties

Nieuws

10 nov 2020, 15:53

Koos van Plateringen heeft afgelopen maandag zijn allereerste podcast uitgebracht. Hierover praat hij met bekende Nederlanders openhartig over alcohol(gebruik) en de voor- en nadelen daarvan. Na de eerste aflevering wordt Koos bedolven onder de positieve reacties.

Afgelopen weekend schreef Koos nog: "Maandag gaat mijn allereerste podcast online: Eerlijk Over Alcohol! “Alcohol was als een vriend die in de loop der jaren steeds meer het slechtste in mij naar boven haalde. Mijn leven is de afgelopen jaren enorm veranderd. En eigenlijk alleen maar positief. Altijd fris, altijd helder. Ik voel meer, ik ervaar meer, ik leef meer!", schreef hij bij onderstaande post.

Inmiddels is de podcast al door meerdere volgers beluisterd en zij zijn erg enthousiast: "Wat bijzonder en inspirerend!! Zo mooi dat je jouw verhaal deelt 💕", "Goed gedaan Koos, erg interessant verhaal!", "Wat een ontzettend goed onderwerp Koos. En wat klinkt het goed. Ik ga luisteren via Apple podcast 👍🏻" en "Heel indrukwekkend!! Ik ben nu alweer benieuwd naar de volgende podcast. Super goed en vooral heel eerlijk", valt er onder andere op zijn Facebookpagina te lezen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.