Terug

Volg Shownieuws

Koos van Plateringen stopt bij Shownieuws

Koos van Plateringen stopt bij Shownieuws

Nieuws

8 juli 2019, 15:29

Shownieuwsdeskundige en -verslaggever Koos van Plateringen gaat na 15 jaar weg bij Shownieuws. Op 30 juli zal hij voor het laatst achter de desk te zien zijn. Koos laat weten dat het tijd is voor iets nieuws. Op Instagram deelt hij een aantal foto's van door de jaren heen en schrijft erbij:

"Na 15 jaar Shownieuws is het tijd voor iets nieuws. Met veel plezier en vol enthousiasme kijk ik terug op alles wat ik heb meegemaakt de afgelopen jaren. Hele mooie , dierbare herinneringen die mij hebben gevormd tot wie ik nu ben. Ik begon als verslaggever en mijn grote droom kwam dit jaar uit met mijn eigen programma ‘De Dag Van Je Leven.’ Nu is het tijd voor een volgende stap. Het ‘grote onbekende’ maakt mij enthousiast en ik heb enorm veel zin om nieuwe plannen te ontwikkelen. 30 juli is mijn laatste uitzending. Ik wens iedereen bij Talpa Network en Shownieuws heel veel succes in de toekomst! ♥️"

https://www.instagram.com/p/BzqD9-qIATU/

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.