Terug

Volg Shownieuws

'Koper gevonden voor Chateau Meiland'

'Koper gevonden voor Chateau Meiland'

Nieuws

21 dec 2020, 20:49

Chateau Marillaux lijkt binnenkort verkocht te gaan worden. Een Nederlandse man hoeft het alleen nog financieel rond te krijgen, aldus de voormalig kasteelheer Martien Meiland...

"Er is een Nederlandse mijnheer geweest met een speciaal document om naar Frankrijk te mogen reizen", zegt Martien tegen de Telegraaf. "Die is dus wel heel erg serieus geïnteresseerd."

"Hij heeft een bezichtiging gehad en als hij het financieel allemaal rond krijgt, is het dus verkocht", vervolgt hij. Maar zelfs als dat niet doorgaat, krijgt de familie het kasteel weer verkocht. "En anders zijn er nog twee opties. Dus ja, er is volop belangstelling." Nieuwe woning

Martien en zijn gezin zijn inmiddels verhuisd naar Hengelo. Hij was afgelopen weekend te gast bij Linda's Wintermaand en daar ging het ook even over de nieuwe woning van het gezin. Op de vraag of er 'gedoe met vergunningen' is, reageerde Martien: "Ja, dat vind ik wel heel erg, hoor."

"Ik had net mijn living klaar, ik heb net het prachtige tijgerbehang er op zitten. Maar ja, dan krijg je brieven van de gemeente. Van de gemeente Bronckhorst: het bestemmingsplan schijnt niet goed te zijn bij ons. Ik woon in de grote boerderij, dan heb je een corridor en dan de kleine boerderij daar aan vast, daar woont Erica. Nou toen wij dat kochten was er een prachtige keuken met een zwarte AGA-cooker, een volledige badkamer met een ovaal bad, een sauna d’r in en nou krijgen we brieven, dat wij er waarschijnlijk helemaal niet mogen wonen."

Grote paniek dus, maar ze moeten door. "Je kunt wel gaan zitten janken, maar daar schiet je niks mee op. Ik vind dit jammer. Er is zo’n zandvlakte voor paarden, om dat dan leuk als een tuin te maken, met een fontein, had ik helemaal zin in. Maar ja, ik ga nu natuurlijk niet zoveel duizend euro weggooien als ik niet zeker weet dat ik kan blijven."

Vanaf dinsdag zijn de kerstuitzendingen van Chateau Meiland te zien op SBS6.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.