Terug

Volg Shownieuws

Koreaanse Snowdrop-actrice Kim Mi-Soo (29) overleden

Koreaanse Snowdrop-actrice Kim Mi-Soo (29) overleden

Nieuws

5 jan 2022, 19:53

De Koreaanse actrice Kim Mi-Soo is overleden. De actrice die recent nog te zien was in de populaire Koreaanse serie Snowdrop, overleed onverwacht en werd slechts 29 jaar, meldt het Amerikaanse entertainmentmagazine Variety.

"Kim verliet ons plotseling op 5 januari", laat haar Koreaanse managementbureau Landscape weten in een door Variety vertaalde verklaring. "De nabestaanden lijden erg onder het plotselinge verdriet. Gelieve geen valse geruchten of speculaties te melden, zodat de familie in vrede kan rouwen." De verklaring gaf geen doodsoorzaak.

Mi-Soo speelde recent een rol in de serie Snowdrop, een Koreaanse serie die bij Disney+ wereldwijd te streamen was. De actrice speelde in deze dramaserie de kamergenoot van de hoofdrolspeler, een rol van Jisoo uit de K-popgroep Blackpink. Voor haar rol in Snowdrop speelde Mi-Soo rollen in lokale Koreaanse tv-producties.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.