Terug

Volg Shownieuws

'Kourtney Kardashian en Travis Barker getrouwd'

Nieuws

5 apr 2022, 19:17

Kourtney Kardashian en Travis Barker zijn in het huwelijksbootje gestapt, zo meldt TMZ. De twee zijn volgens de Amerikaanse entertainmentsite in de nacht van zondag op maandag getrouwd in een trouwkapel in Las Vegas, enkele uren na de uitreiking van de Grammy Awards, waarbij zij allebei aanwezig waren.

Volgens bronnen dicht bij het stel was het huwelijk een privé-aangelegenheid en stond het echtpaar geen telefoons toe. Alleen hun eigen fotograaf zou foto's gemaakt hebben van de ceremonie. Insiders beweren ook dat het voor Kardashian en Barker van groot belang was dat een Elvis Presley-imitator de ceremonie zou leiden, zodat ze door de King of Rock-'n-roll tot man en vrouw werden verklaard.

Page Six beweert juist dat de ceremonie die het stel in Las Vegas hield niet voor de wet geldt. Volgens een bron hadden Kardashian en Barker geen officiële huwelijksvergunning.

Het stel verloofde zich in oktober 2021, zo is te zien in de video bovenaan deze pagina. Voor de 42-jarige Kardashian is het haar eerste huwelijk. De 46-jarige Barker trouwde al twee keer eerder.

Kardashian heeft uit een eerdere relatie met Scott Disick drie kinderen: Mason (12), Penelope (9) en Reign (7). De realityster maakt er geen geheim van ook graag een kind van Barker te krijgen. In de eerste trailer van de nieuwe realityserie The Kardashians maakte ze bekend dat het stel samen een kindje wil.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.