Terug

Volg Shownieuws

Kris Kross Amsterdam pakt met DEZE single derde nummer 1-hit

Nieuws

17 dec 2021, 17:03

Kris Kross Amsterdam heeft met het liedje Vluchtstrook voor de derde keer in hun carrière de nummer 1-positie in de Single Top 100 veroverd. Het stijgt van plek 3 naar 1. Zangeres MEAU moet daardoor na één weekje alweer afstand van de troon doen.

Yuki Kempees en de broers Jordy en Sander Huisman van Kris Kross Amsterdam bereikten eerder de top met Hij Is Van Mij, dat begin 2019 zeven weken bovenaan stond, en eerder dit jaar met Alles Wat Ik Mis. Deze single wist het een week vol te houden. Vluchtstrook betekent voor zowel Antoon als Sigourney K de eerste nummer 1-hit in hun carrière.

Vuchtstrook is een bewerking van Olivia Newton-Johns Have You Ever Been Mellow, dat in Nederland vooral bekend is in de uitvoering van de Party Animals. De housegroep scoorde er in 1996 een nummer 1-hit mee.

Dochtertje

Expeditie Robinson-deelnemer Yuki is in februari dit jaar voor het eerst vader geworden van een dochtertje genaamd Jagger. Haar naam heeft hij op een bijzondere manier op zijn lichaam laten vereeuwigen.

Zo heeft zijn verloofde, influencer Lizzy van der Ligt, een tattoo ontworpen. Yuki heeft de naam van Jagger in haar handschrift op zijn arm laten zetten. Hij vertelt er vol trots over in bovenstaande video.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.